Бърза торта с бишкоти и крем от извара

Продукти :

1 кг кашкавалена извара
100 гр. захар / може да се увеличи или намали според вкуса /
200 гр. заквасена сметана
300 гр. кисело мляко / за предпочитане с по- висока масленост /
2 банана
ванилия
250 гр. подсладено кафе еспресо / или какао /
есенция : ром
300 гр. бишкоти
какао на прах / за поръсване /

Приготвяне :

Бананите се пасират в блендер.Към тях се прибавят изварата , захарта , сметаната и киселото мляко и всичко се разбива до гладък крем.Ароматизира се с ванилията.
Бишкотите се напояват леко в кафето , ароматизирано с ромова есенция / или какаото / и се нареждат в подходящ съд.Върху тях се слага от крема.Следва още един ред бишкоти и отново крем.Тортата се поръсва с какао и се оставя в хладилника за 1 -2 часа преди консумация.