Руло с пастет от крема сирене

Продукти:

4 белтъка,1/2 чл сол,4 жълтъка,0,75г заквасена сметана,2 сл нарязан магданоз+няколко клонки магданоз,0,100г брашно,1 равна чл бакпулвер

 

 

 

Пълнеж:

3,4 скилидки чесън,1,2 връзки магданоз,0,100г кедрови ядки /или слънчогледови/,0,75г заквасена сметана,0,200г крема сирене,2,3 сл прясно мляко/кисело/,сол на вкус,0,60г настърган кашкавал,1 домат

Приготвяне:

Разбийте белтъците на твърд сняг със солта,разбъркайте сметаната със жълтъците и магданоза и ги прибавете към белтъка постепенно ,разбъркайте леко и прибавете брашното с бакпулвера,разбъркайте до получаването на гладка смес,Сложете лист хартия за печене в правоъгълна тава наредете клонки магданоз и внимателно изсипете сместта в/у него, разстелете на платка равномерно и печете на 200*за 10 мин до зластисто ,охладете.
Пълнежа пригответе като почистите и измиете магданоза и чесъна и с  всички продукти с изключение на кашкавала, пасирайте.Отлепете от хартията платката ,но оставете в/у нея като магданозената страна остане отдолу,изсипете пълнежа разстелете равномерно и в началото на рулото по дължина слагате доматени резени изчистени от месестата част, поръсвате с кашкавал,завивате с помоща на хартията на стегнато руло и оставяте за 1-2 часа в хладилник ,после режете и поднасяте по вкус и  фантазия