Сладкиш с ябълки и шоколад

Продукти:

2 ч.ч. брашно
1 ч.л. сода
1/4 ч.л. сол
1 ч.л. канела
3 яйца
2 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
3 настъргани ябълки (среден размер)
1 банан
1 ч.ч. счукани орехи
1/2 ч.ч. шоколад на копчета или нарязан на парченца
2 бр. ванилия

За топинга:

1 ч.ч. кафява захар
1/4 ч.ч. прясно мляко
1/2 ч.ч. масло

Приготвяне:

Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се олиото. Разбърква се добре. Слага се брашното и останалите продукти. Разбърква се много добре. Изсипва се в намазана с олио и поръсена с брашно тава. Пече се в предварително загрята фурна на 180*, като се проверява с дървен шиш дали е готов. Оставя се да се охлади леко. През това време продуктите за топинга се слагат да заврят. Варят се три минути. Сладкишът се набожда с шиш на повече места и се залива с топинга. Остява се да изстине и тогава се реже.