Шоколадово-тиквен брауниз

Продукти:

3/4 ч.чаша разтопено масло
1 ч.чаша захар
1/2 ч.чаша брашно
1 ч.лъжица ванилия
1/2 ч.лъжица канела
1/4 ч.лъжица сол
1/3 ч.лъжица бакпулвер
1/2 ч.чаша какао
2 яйца

 

за тиквената смес:

170гр. крема сирене
1 яйце
1/2 ч.чаша захар
2 суп.лъжици брашно, препълнени
1/2 ч.чаша пюрирана тиква
1 ч.лъжица ванилия
щипка канела

Начин на приготвяне:

Подгответе си форма с размери 20х20см. Загрейте фурната на 180гр.

Смесете брашното, канелата, солта, бакпулвера, какаото.
Отделно разбийте маслото, захарта, ванилията, прибавете едно по едно яйцата. Прибавете сухите съставки.
Излейте сместа в подготвена та тавичка, като си оставите 2-3 суп.лъжици от сместа.
Смесете съставките за крема-тиквената смес. Разбийте хубаво съставките за тиквената смес.
Излейте отгоре върху шоколадова та смес, разнесете хубаво отгоре, сложете 2 суп.лъжици който сте се заделили, и с нож направете мраморен ефект.
Печете за 30 мин или докато не забийте клечка и не я изкарате суха.
Охладете напълно преди да нарежете на квадратчета.