Баница с кренвирши и гъби

Продукти:

2-3 кремвирша (по-хубаво е да са пушени, от сорта на Браво)
1/2 буркан стерелизирани гъби
1 пакет точени кори
1 майонеза
200 мл. вода
3 яйца

 

Приготвяне:

Кренвиршите и гъбите се смилат на по-едричко в блендер или се накълцват с нож. Майонезата се смесва с водата. Тавата се маже с мазнина и най-отдолу се слагат 2 кори, мажат се с майонезената смес, ръси се от плънката, после още 2 кори-майонеза-плънка и така, докато свършат корите. Баницата се нарязва на парчета, яйцата се разбиват и се смесват с останалата майонеза, и със сместта се залива баницата. Изчаква се 10-15 минути да се напои и се пече до готовност.