Райски сладки

Продукти:

150 гр. меко масло
50 гр. пудра захар
200 гр. брашно
50 гр. крем на прах*
1 с.л. прясно изстискан сок от портокал

Разбиват се маслото и захарта с миксер до бял крем, добавят се брашното, крема на прах и портокаловия сок. Разбърква се добре, оформят се малки топчета, нареждат се в намаслена тава (аз използвам пекарска хартия) и леко се сплескват с вилица. Пекат се 20 минути при 160 градуса до бледозлатист цвят.

Крем:

2 с.л. меко масло
100 гр. пудра захар
1 с.л. крем на прах*
настъргана кора от половин портокал

Разбива се с миксер до получаване на гладка смес.
Сладките се слепват по две с голяма доза крем.

*не знам какво е крем на прах, но предположих, че е инстант – пудинг, направих ги с него (Dr.Oetker), станаха чудесни!