Вити питки с кайма и маслини

Продукти за тестото:
2 х 7 гр суха мая
700 мл топла вода
300 гр.кисело мляко
4 – 5 суп.л мед
6 – 8 суп.л олио
2 ч.л сол
1,5 – 2 кг брашно/ приблизително – колкото поема за меко тесто/

За плънката:
500 ГР.кайма
3 гл. лук
200 гр. маслини
200 гр. кашкавал

Начин на приготвяне:
Маята се разтваря в топлата вода, добавят се и останалите продукти и се меси меко тесто.
Оставя се на втаса. След това накъсах топки които разточих на дебела кора /около 1 см/. Слага се плънката, навива се на руло, а рулото на охлювче. Питките се нареждат тавата и се оставят да втасат, намазват се с яйце и се пекат първо в загрята фурва на 200 градуса, която после се намаля на 180.