Бърз хляб с маслини и джоджен

Продукти:
2 пълни ч.ч. бяло брашно;
1 и 1/2 пакетче бакпулвер;
1 равна с.л. захар;
1 ч.л. сол;

1-2 с.л.ситно нарязан пресен джоджен;
2 яйца леко разбити;
2 пълни к.ч. прясно мляко;
1/2 ч.ч. зехтин;
1 ч.ч. черни маслини маслини почистени от костилките и нарязани.

Начин на приготвяне:
Загряваме фурната до 180 градуса.
Пресяваме брашното с бакпулвера и солта. Сипваме захарта и джоджена. Оформяме кладенче в средата и сипваме млякото, яйцата и зехтина. Замесваме меко тесто. Прибавяме маслините.
Разстиламе тестото в намаслена тава с диаметър 21 см. Печем докато като боднем с дървен шиш в тестото той не излезе чист.
Оставяме да поизстине в тавата и след това изваждаме.
Сервира се топъл или студен, със сирене, колбас или пресни плодове и ядки.