Двуцветна бисквитена торта

Продукти:

3 пакета бисквити Пти Бьор
1 кофичка изцедено кисело мляко
100г захар
1 есенция ром
400г течен шоколад
натрошени ядки за украса

За напояване на бисквитите:
100г прясно мляко
3 с.л. коняк
3 с.л. кафе
2 с.л. захар пудра

Приготвяне:

Разтапяме течния шоколад на водна баня.  Киселото мляко го смесваме с есенцията и захарта. Избираме подходящ съд за да можем да редим бисквитите вертикално. Потапяме ги с сместта от мляко, коняк, кафе и захар ( предварително разбъркани) и редуваме ред бисквити, ред бял крем, ред бисквити, ред шоколад. Заливаме сладкиша с остатъка от разтопения  шоколад и гарнираме с ядките.