Лазаня

Продукти:
– половин опаковка кори за лазаня
– пушено филе
– кашкавал
– царевица
– прясно мляко
– топено сирене
– масло
– брашно

Начин на приготвяне:
Корите се потапят за две минутки във вряща вода. От маслото, брашното и млякото се прави сос бешамел. Към него се прибавят няколко парченца топено сирене. Прави се и една смес от нарязано на кубчета пушено филе, настърган кашкавал и царевица. В тавичка се нареждат ред кори , ред плънка и се полива със соса. Така, докато свършат продуктите, като завършваме с ред кори и поливаме обилно с останалата част от бешамела.
Печем на 200 градуса и малко преди да е напълно готова, настъргваме обилно кашкавал отгоре и запичаме отново до златисто.