Ориз с гъби и кайма на тиган

Продукти:
1/2 ч.ч. ориз
200 гр. пресни гъби.
250 гр. кайма
1 малка гл. лук
кашкавал
2 л. заквасена сметана
соев сос
магданоз
черен пипер
кимион
сол,
масло

Начин на приготвяне:
В тиган разтапяме маслото, запържваме до златисто нарязания на шайби лук. Прибавяме гъбите и след малко – каймата с черен пипер и кимион. Следва почистения ориз и сол, всичко се запържва леко. Добавяме чаша и половина топла вода и като заври, намаляваме котлона и оставяме да къкри. От време на време разбъркваме. Като поизври водата, подправяме със соевия сос и сметаната и накрая точно преди готовност поръсваме с настърган кашкавал и магданоз.