Баница на хапки

Продукти: кори за баница, топено масло, шунка, кашкавал, яйце, квасена сметана
Приготвяне: Нарежете шунка и кашкавал на малки кубчета. Сложете яйце и сметана. Разбъркайте (количествата зависят от това, колко хапки искате да направите). Плъ…нката трябва да е леко влажна, а не течна. Обикновено 1 яйце и 2 с.л. сметана са достатъчни за 100 г шунка и 100 г кашкавал.Прегънете корите на половина по дължина, намажете с масло и в средата сложете малко от пълнежа.Загънете кората около плънката така, че тя да остане затворена вътре и завийте на стегнато охлювчеПодредете хапките в тавичка на малко разстояние една от друга. Върху всяка баничка сложете малко кашкавал и изпечете в предварително загрята на 180* фурна до зачервяване на корите и кашкавала.