Постна редена мусака /от моркови,ориз и картофи/

Продукти:
2 глави лук,
3 моркова,
1/2 ч.ч.ориз,
2 домата,
1 кг.картофи,
300 гр.гъби,
4 яйца,
сол,
магданоз,
копър,
черен пипер,
5 с.л.мазнина,
2 ч.ч.прясно мляко

Начин на приготвяне:
Нарязваме на дребно лука и настъргваме на едро ренде морковите, гъбите режем на филийки. Задушаваме ги в 5 с.л.мазнина. Като поомекнат прибавяме ориза /предварително добре измит/, разбъркваме наливаме 2 ч.ч. гореща вода и оставяме да ври, докато омекнат добре морковите и оризът. Сваляме от огъня, прибавяме черният пипер, магданоза, копъра, нарязаните на дребни кубчета домати, сол и разбъркваме. Отделно сваряваме картофите, обелваме ги и половината от тях настъргваме в намазана с мазнина тавичка. Изсипваме върху тях приготвената смес, а отгоре настъргваме останалите картофи. Поръсваме с масло и заливаме с яйцата разбити с прясното мляко. Печем в силна фурна докато се зачерви.